HUDVÅRD I HÄLJARP BOKA TID

MICRONEEDLING

Fördelar med behandlingen

  • Reducerar fina linjer & rynkor

  • Minskar ärrbildning

  • Minskar hyperpigmentering

  • Minskar bristningar

  • Stimulerar hårväxt

  • Förbättrar hudton och textur

  • Minskar celluliter

  • Ljusar upp hyn

  • Stimulerar naturlig produktion av kollagen

  • Föryngring av huden

CLINICARE EGF TIGHT

För hudlyft & föryngring.

CLINICARE EGF GLOW

För antipigmentering & hudföryngring.

CLINICARE EFG REFRESH

För hudföryngring och återfuktning.


Microneedling är en behandling där vi frisätter tillväxtfaktorer för att normalisera cellernas balans och aktivitet, lösa upp vävnad som bundits samman felaktigt, för att uppnå en mer vital och frisk hud.

Det är alltså inte ett varumärke som behandlar, det är inte en specifik penna som behandlar. Det terapeutiska i behandlingen är att vi frisätter tillväxtfaktorer

Det finns åtskilliga sätt att frisätta tillväxtfaktorer i huden.
Men med den kunskap vi har i dag så har det visat sig att microneedlingen är den mest effektiva, och det är den behandling som har minst inverkan på kundernas vardag.

Microneedling skapar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Vad kan jag behandla med Microneedling?

Åldrad hud, linjer och rynkor, ärr, hudbristningar, åldersfläckar, hyperpigmentering, ytliga blodkärl, milier, acne m.m

Hur går behandlingen till?

En behandling tar ca 30–60 minuter beroende på behandlingsområde. En kur är ca 3–6 ggr med vanligtvis ca 4 veckors mellanrum beroende på hudtillstånd och hur huden har reagerat på behandlingen. Huden skall vara helt återställd innan nästa microneedling kan göras. Man ser vanligtvis resultat redan efter första behandlingen men det krävs ett flertal behandlingar för ett mer bestående resultat. Slutresultatet kommer gradvis och ger en långsam förbättring efter 6–12 månader. Efter behandlingen blir huden lite röd och rodnaden kan vara mellan några timmar upp till ett dygn.

Efter behandlingen:

Det är av yttersta vikt att eftervården följs korrekt. En folder med information skickas med hem efter behandlingen.

Bra att veta!

Vad behöver din hud?

För att en cellulär process skall bli så effektiv som det bara är möjligt så krävs det att det finns en grundbalans i cellerna och optimal cirkulation. Utan dessa två avgörande funktioner så förlorar vi en stor del av potentialen att ens skapa ett bra resultat.

Hur uppnår vi balans & cirkulation?

Genom att förse cellerna (hudvård med lågmolekylär hyaluronsyra som återfuktar på djupet och stimulerar bildandet av nya hudceller) med den näring och den bästa tänkbara omgivande miljö för att utvecklas och balanseras över en tid innan vi aktiverar behandlingen.

När är det då läge att göra det?

Genom att förbereda med hudvård som samlat skapar en bra balans i huden med lugnade oxidativa processer,(antioxidanter) med ökade fuktnivåer (lågmolekylär hyaluronsyra) och en hud som ökar sin förmåga till läkning. (EGF)

En förberedelse som bör göras ca 2 veckor innan vi aktivt börjar behandla huden.

Som en bonus i behandlingen så adderas dessutom ett serum i samband med behandlingen som också innehåller ingredienser som lugnar, binder fukt och påskyndar och ger stöd till läkning.

En vanlig felaktig villfarelse med microneedling är att det är en inslussande behandling, Rent generellt är den inte det. Arbetar man med pinpointblödning i behandlingen så skall man undvika att använda produkt pga kroppens blodtryck är högre än det atmosfäriska trycket då produkten bara blandas ut med blod och tappar funktion.
Arbetar man dessutom med försiktiga anti age behandlingar så absorberas produkter med små molekyler rent naturligt ned i huden som en bonus.

Hur säkerställer man sedan resultatet och löftet till dig som kund?

Vi ser till att vi fortsätter ge cellerna de ingredienserna som möjliggör att processerna som vi har startat får förutsättningar att upprätthållas.

Underlåter du dig att säkerställa detta så stannar majoritetetn av de goda processer som frisatt TGF har till uppgift att göra inom några få dygn och behandlingsresultatet kan omöjligen uppnå sin fulla potential.

CLINICCAREs microneedling är i särklass den absolut bästa behandlingsrutinen på den svenska marknaden. Den bygger på att förbereda, stärka och underhålla cellernas naturliga balans för att ge stöd till microneedlingen och de processer som startas.

I dag dyker det upp hybridlösningar på marknaden som påstås ge förstärkta resultat till behandlingen. Rent spontant är detta inget annat än coola marknadsföringsinsatser som har till avsikt att sälja något.